Over mij


DSC04580Hai, mijn naam is Robert van der Wulp en ik help jou, als sportieve fietser, effectiever eten en trainen zodat je gezonder leeft en met meer plezier beter presteert op je toertocht voor jouw goede doel. Ik help je ook een goede fundraisingscampagne op te zetten zodat jij jouw goede doel nog beter kan steunen.

Ik geloof namelijk dat mensen die gezond zijn en vol zelfvertrouwen een goede prestatie leveren beter in hun vel zitten, een succesvoller leven leiden en aardiger zijn voor anderen.

Het is mijn passie om jou je prestatie te laten beleven. De voorbereidingen, het afzien en de glorie te laten beleven en dit te delen met jouw vrienden, familie en alle anderen waar jij je voor inzet.

Ik ben zelf het grootste deel van mijn leven topatleet geweest. Ik heb top 5 klasseringen behaald op nationaal niveau in meerdere, totaal verschillende sporten. Ik ken de klappen van de zweep en weet uit ervaring welke aanpak werkt. Sinds mijn opleiding train en coach ik al meer dan 20 jaar de prestaties van anderen. Tot mijn klanten behoren nationale en internationale topatleten uit diverse takken van sport.

Mijn studie van het menselijk lichaam gaat mijn leven lang door. Ik geloof dat sport verbroedert. Nooit eerder waren er zoveel sportevenementen in onze samenleving die mensen in nood een helpende hand reiken. En wie kunnen die hand beter reiken dan degene met een gezond lichaam en een gezond hart…